lauantai 9. huhtikuuta 2011

Minkä tautta kannattaa iänestöö savolaesta ehokasta etuskuntavualiloessa?

Ylleisön mahollisesta rotestoennista huolimatta ja varsinnii sen vuoksi aion huastoo tään puhheen savoks. Kieltaijottomia haluvan tässä lohuttoo, että joskus se voep olla immeiselle suur onni, ettei ihan kaekkee kuulemoosa ymmärrä. Siästyy monelta hermoin kiristykseltä.


Kaekki sen tok jo tietää, että kun savolaenen huastaa, vastuu siirtyy kuulijalle. Ja jos iänestäjä haluvaa kantoo vastuusa täysmiäräsesti, niin tottahan se savolaesta iänestää. Esmerkkinä voesin maenita Jyrki Kattaesen, joka on kotosin Savosta niinku minnäe.


Savolaesuuteenhan liittyy aena luova eppäilyksen tila, jota ilimastaan potentiaalilla, siis esmerkiks tähän tappaan: ”Suattanoo tuo hyvinnii olla noennii, että ite kukkii Euroopan mua pistänöö pankkisa kurriin” taekka toesena esmerkkinä ”mahollisesti lienöön lähetettävä valamiusjoukkoja Lipyaan, jos pyyvetään, vaekka lähetettänöön ihan pyytämättäe, jos sille piälle satutaan ”.


Tämän yltiöpotentiaalin takia kukkaan ee voe ikinä missään olosuhteissa tehä savolaesesta takinkiäntäjöö. Niin kun outta huomanna, niin on Kattaenenkin kiero kun korkkiruuvi, ei sitä hevin sua viännöksistään kiinni kukkaan muu kun korkkeintaan mahollisesti toenen savolaenen, joka on vielläe kierompi.


Tässä tarjoon ihan mahottoman hyvän vaehtoehon teille eli ihten. Oon vahvasti sitä mieltä, että savolaesuuvessa vallihtis etuskunnassa luova tasapaeno, kun sielloes toenennii viäntäjä toesella laejalla. Minä voesin huastoo esmerkiks: ” Sen sijjaan, että eppäellään mahtanooko nuo muat mittään nuille pankeille, voes olla aehetta pohtija, mahtanooko pankit mittään, jos yhessä pannaan piäoma maksamaan velekasa.”


Sijottajjiin pellossaelolle vuajitaan nyt issoon iäneen loppuva, vuan miten käynöö vualiloejen jäläkeen? Pittääkö sillon tojeta, että ee niille pankkiloelle nyt vuan maha kukkaan tässä mualimassa yhtään mittään ja Lipyvaankin nyt tul vuan mäntyä, mutta suattanoohan tuota sitten vähän nuita toemeentulotukija nipistöö, kun köyhät ellää niin mahottoman levveesti, että muahanmuuttajattii tupperware-kuluhoja osteloovat ja suomalaeset vuan tupakkija poltteloovat ja kaljoo juovat, kun on niin mahottomasti rahhoo.


Umpkierona savolaesena luppoon, että kieroelen parraani mukkaan tätä linjoo vastaan ja otan käättöön sanalliset asseet kaekissa er muojoessaan sotaretkiin estämiseksi ja pankkiloejen kurriin laettamiseksi.


Joviaalit savolaesethan näennäesesti suvahtoo monia asijoeta, mutta se on vuan osa meijän piilovaekutusohjelmoo, jolla monesti suahaan isomppijjaan muutoksia aekaseks, kun ee joka rissaoksesta aena mäkätetä.


Iänestäjä, kun määt sinne koppiin, mieti tok tarkkaan, halluutko olla vuan vualkarjoo porvareijen pellossa? Kannattannoo joskus kysyvä iteltään, mittee mieltä sitä oikeestasa lienöö er asjoesta ja tehä vaekka testilöetä netissä. Siinä voep monesti yllättyvä – ja joskus jopa myönteisestikkii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti